Image

Duurzaamheid, Vakmanschap & Oog voor detail


Een degelijk dak is de bescherming van uw woning. Dit hebben wij goed begrepen.

Hiervoor werken wij graag met de beste materialen, bij voorkeur van Belgische leveranciers (Bv KORAMIC).
Ook geven we gericht advies van bij de offerte-aanvraag en houden we ook rekening met wat esthetisch het mooist zal zijn. Vóór de plaatsing overlopen we elk dak op onze wekelijkse vergaderingen. De materiaalkeuze wordt besproken, besteld en gebrieft aan onze werknemers.
Image

Since 1993

Als erkend schoorsteenveger had geen enkele hoogte geheimen voor Peter Boelaert. Daarna schoolde hij zich bij tot dakwerker.

Toen hij in 2002 een ander dakwerkersbedrijf overnam ging de bal echt aan het rollen. Groter worden hoefde niet maar zijn naambekendheid kwam vooral door zijn gedrevenheid en zin voor perfectie.

Image

Momenteel

Op vandaag hebben wij een dertigtal dakwerkers in dienst, onderverdeeld in schrijnwerkers, dakwerkers, asfalteurs, zinkwerkers en stellingbouwers.

Onze teams werken per 2 en hebben allemaal hun volledig uitgeruste bestelwagen.

Al onze dakwerkers zijn gedreven door passie en technisch perfect geschoold, Zo kunnen wij met een gerust hart uw werf aan hen toevertrouwen.

Image

Toekomst

Om verder te kunnen groeien zullen wij eind 2019 in ons nieuw bedrijfsgebouw intrekken. De bouw hiervan start in het voorjaar van 2019 en zal enkele maanden in beslag nemen.

We denken hierbij volop aan het milieu en bouwen volgens de strengste energie nul normen. Zo kunnen we nog jaren op een duurzame manier ondernemen.

Adres Kunstberg 1 - Eeklo, aan de rotonde van het nieuwe ziekenhuis AZ ALMA